Tianjin Exxon ventiel Co., Ltd richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, vervaardiging en marketing van een breed scala van producten die voornamelijk worden gebruikt bij waterzuivering, energieopwekking, Upstream olie & Gas, Petroleum raffinaderij, chemische & petrochemische, en papier & Pulp industrieën klep. Wij bieden verschillende soorten Rubber bekleed concentrische vlinderkleppen, veerkrachtig gezeten schuifafsluiters en zachte gezeten dubbele plaat controleren kleppen om uw eisen te voldoen. Wij willen u helpen kiezen van de juiste ventiel stijl volgens de voorwaarden van proces en systeem moet van de kleppen.
Ons bedrijf heeft een geregistreerde Fonds van 10.000.000 RMB en bezit een uitgebreide computer aided design systemen en geavanceerde computer numeriek apparatuur in productie, verwerking en testen. Wij zijn strikt volgens het kwaliteitssysteem van internationale standaard ISO9001 voor productie. Onze producten voorbij de tests van CE kwaliteitscontrolesysteem.
Wij zijn gespecialiseerd in zachte verzegelde vlinderkleppen en schuifafsluiters van wafer type, flens type en groove type, die op grote schaal in aardolie, chemische, aardgas, voedselveiligheid, watervoorziening en andere industriële gebieden toegepast zijn.
De kleppen van EXXON zijn zeer gewaardeerd in binnen- en buitenland. Hoewel er een felle concurrentie op de markt tegenwoordig, EXXON verkrijgt een constante en efficiënte ontwikkeling laten leiden door onze beheren beginsel, dat wordt geleid door de science & technology, gegarandeerd door de kwaliteit, voldoen aan de oprechtheid en doelgroep op uitstekende service...
Wij volharden in het streven naar excellentie, streven om EXXON merk te bouwen. Grote inspanning zal worden geleverd om gemeenschappelijke vooruitgang en ontwikkeling met alle van u en het creëren van een betere toekomst.