Oplossen van problemen met selectievakje kleppen

Controleer het gebruik van het proces zal ontmoeting een scala van onderwerpen, dit artikel is de ervaring van vele jaren van rijke ervaring van ingenieur, een overzicht van de resultaten van de controle klep gecentraliseerd voorkomende fouten. RVS schroef hoop dat mijn vriend heeft een verwijzing.

Oplossen van problemen met selectievakje zijn: 1 disc onderbreking; 2 middelgrote achter...

Oorzaak gebroken ventiel ken is: voor en na de gemiddelde druk van de klep dicht bij evenwicht maar elkaar, "wip" de staat is, de klep zetel beat vaak doen, sommige brosse materialen (zoals gietijzer, messing, enz.) gemaakt ventiel uitgevoerd was gebroken. Roestvrij stalen pijpleiding pomp preventieaanpak is het gebruik van een terugslagklep uitvoeren van taaiheid.

Media terugvloeiing oorzaken: 1 afdichten oppervlakte schade; 2 ingeklemd onzuiverheden. Afdichting oppervlak herstellen en verwijderen van onzuiverheden, terugvoer kunt voorkomen.

Hierboven beschreven met betrekking tot de terugslagklep voorkomende defecten en preventie methoden, kan alleen spelen een stimulerende, praktisch gebruik, dan zal geconfronteerd met andere storingen, proactief en flexibel om ventiel failure te voorkomen optreedt, de meest fundamentele één kent het principe structuur, de materialen en de werking